A hátadon keresztül kicsókolom az összes démonod.
Már nincs mit mondanom.
Mire vége ennek a dalnak
Hazaérek,
És kiteszlek a testemből.
Te rajtam keresztül sírsz,
Árnyék az arcomon.
Belőlem próbálsz szeretni,
Adtam volna, de már nem tudom.
Most bennem félsz,
Ringathatnám, de már nem ringatom.
Üvöltesz bennem, hallom, hallgatom.
Már nem feszítesz szét.
A saját ritmusom táncolom.
Lassan elcsendesedsz bennem,
Ez a vége, tudom.
A hátadon keresztül kicsókolom az összes démonod.
Már nincs mit mondanom.
Mire vége ennek a dalnak
Hazaérek,
És kiteszlek a testemből.
Csokoládétorta robbanós cukorkával és kandírozott rózsaszirmokkal
Hozzávalók a tésztához:
6 tojás
12 dkg cukor
14 dkg liszt
1 ek nagyon jó minőségű kakaópor
5 dkg olvasztott, minimum 70%-os csokoládé
A tojásfehérjét a cukorral habbá verem, majd óvatosan beleforgatom az elkevert tojássárgáját. A liszthez keverem a kakaóport, és a tojásos részhez adom. Összeforgatom, miközben az olvasztott csokoládét is hozzácsurgatom. Egy tortaformát kivajazok, kilisztezek és a tésztát 180 fokos sütőben 20 percig sütöm, amíg megemelkedik, majd 160 fokon tovább sütöm, amíg el nem készül.
Csokoládékrém
3 tojás sárgája
6 dkg cukor
20 dkg fekete csokoládé
2,5 dl hideg tejszín
A tojássárgát a cukorral gőz fölött addig főzöm, amíg már ha belenyúlok, akkor forrónak érzem. A gőzről leveszem, és addig verem habverővel, amíg ki nem hűl. A csokoládét vízgőz fölött megolvasztom, közben a tejszínt habbá verem. A tojássárgájás krémhez öntöm a csokoládét, és lassan adagolom hozzá a felvert tejszínhabot. Keverem, amíg egy sima masszát nem kapok. A piskótatésztát 2 részre osztom. Belül és kívül is megkenem a csokoládés krémmel.
Robbanós cukorkás csokiforgács
20 dkg csokoládét gőz fölött megolvasztok és egy kisebb méretű folpack-kal kibélelt dobozkába öntöm, hogy majd a folpackkal ki tudjam emelni a tömböt. Ha meghűlt, akkor 1 vagy 2 zacskó robbanós cukorkát keverek hozzá. Kanállal kicsit összekeverem, hogy mindenhova jusson. A csokis-robbanócukros masszát a mélyhűtőbe teszem, amíg meg nem fagy. A hideg tömbből sajtvágóval forgácsokat vágok és ezzel beterítem az egész tortát kívülről.
Hűtőben visszahűtöm a tortát, és kandírozott rózsaszirmokkal díszítem (culinarisban kapható).